keskiviikko 24. heinäkuuta 2013

Heinäkuun ajatelmia

Hei vaan heinäkuu!
Tähän asti olen vain kuvia lisäillyt pelimannitapahtumista, mutta ajattelin kirjoittaa muutaman rivin. Heinäkuun loppusuoralla ollaan, lomaa on vielä vähän jäljellä - onneksi.

Kaustisen festivaalit olivat taas kesän kohokohta!! On mukava katsella valokuvia täältä blogista ja muistella viikon soitteloita ja pelimanni- ym. ystävätapaamisia. Akut ovat jälleen latautuneet talvea varten ja ensi kesän festivaaleja ootellaan ja tietenkin muitakin tapahtumia, joita on runsaasti tarjolla ennen ensi kesää :)

Tämä blogi on minusta oiva kanava välittää tietoa eri puolella Suomea olevista tapahtumista valokuvin ja myös tarinoinkin. Kaikkiin tapahtumiin kun ei itse pääse/ehdi. Myönnetään etten itse ole ollut kovin aktiivinen kuvien lisääjä, mutta yritystä on. Tänne tulee kurkisteltua melkein viikoittain.. ja kurkistelu jatkuu...

On tietysti olemassa paljon muitakin kanavia naamakirjaa, yhtyeiden omia sivuja, blogeja yms. Mutta tämä on sellain "kaikenkattava". Olen yrittänyt aina mainostaa naamakirjassa ja myös tuolla kulkeissani/esiintyessäni niin sukulaisille, ystäville, hyvänpäiväntutuille kuin tuntemattomillekin, että tsekatkaapa tätä blogia :)

Meillä (Heikki Lahden trio) on perjantaina 26.7. klo 18.00 "Tämän kylän polkka" -iltasoitto Längelmäellä Tunkelon Isotalossa. Ehkäpä tulee muutama kuva tännekin laitettua ko. soitosta :)

Missähän se helle ja aurinko viilettää...ei oo ainakaan täällä Keski-Suomessa näkyny, pilivinen on taivas.
Kaikesta huolimatta hyvää heinäkuun loppua ja mukavia soittoja!

SuperKiitos tämän blogin perustajalle ja Hyvää jatkoa blogillekin!!

Terkuin,
Katja

1 kommentti:

Komppipelimanni kirjoitti...

Kiitos Katja itsellesi mukavista sanoista ja myös kuvista. Yritetään pitää tätä blogia mukavana ja mielenkiintoisena.

Pentti